Potongan RM20 Utk Pembelian Pertama. Kod: IMANFIRST20
0

Anda Ingin Menambahkan Pendapatan dengan Bekerja dari Rumah?

Mulakan Bisnes Dropship Anda bersama IMAN sekarang


Daftar melalui Whatsapp sekarang: wasap.my/60183501024/daftar-dropship

atau masukkan maklumat ringkas di sini: //insert link to google form to register//


Anda tidak perlu...menyimpan stok, dan tidak perlu ke pejabat pos untuk membuat penghantaran.


Cuma kongsikan maklumat berkenaan kelebihan jam IMAN kepada keluarga dan rakan-rakan melalui Whatsapp, Facebook, ataupun Instagram. Maklumat ini akan diberikan kepada anda melalui email atau whatsapp.


Hanya dengan beberapa langkah mudah, anda dapat menambahkan pendapatan tanpa mengeluarkan modal untuk stok. Dah ramai agent dropship IMAN mendapat hingga RM5000 sebulan. Mudah bukan! Paling menarik, tiada risiko di pihak anda.


Tidak perlu menyimpan stok

Anda hanya perlu berkongsi kelebihan jam IMAN kepada keluarga dan rakan. 

Peluang tinggi menjana pendapatan hingga RM5000 sebulan

Anda cuma pastikan seberapa ramai orang mengetahui tentang jam IMAN dan menghubungi anda untuk membuat pembelian.

Tidak perlu ke pejabat pos

Apabila anda menerima tempahan dari pelanggan, hantar pesanan kepada kami team IMAN dan kami akan uruskan penghantaran jam bagi pihak anda. 

Malaysia sebagai jendela Asia Tenggara

Alhdara kemudiannya mula mencipta produk jam azan digital dengan jenama Azkar Alhdara. Selepas pencapaian berturutan syarikat Alhdara untuk jam professional masa solat di Syria, ia mula mengedarkan jam untuk umat Islam negara lain. Pada masa yang sama, Alhdara menempatkan cawangan baru di Malaysia sebagai pusat pengedaran utama di Asia Tenggara. Cawangan Malaysia memilih Azkar Alhdara sebagai nama jenama untuk jam waktu solat. Azkar Alhdara telah menjadi produk yang diiktiraf di “The Islamic Television dan “ The Severance Board “ di Malaysia dan berkembang ke seluruh negara-negara Islam. Azkar Alhdara kini bernaung di bawah jenama IMAN Alhdara.


Tentang Iman Alhdara
tentang-iman-jam-digital-azanBudaya Islam

IMAN Alhdara berhasrat untuk mempopularkan budaya islam yang betul, ia memberi tumpuan kepada membangunkan jam waktu solat. Perisian komputer yang unik yang dibangunkan oleh jabatan kejuruteraan, dengan SD kad memori digunakan untuk menyimpan fail-fail bunyi jam, membuat jam beroperasi sebagai alat pengajaran Islam penuh di rumah. Peralatan syarikat yang berkualiti tinggi, pengurusan yang bersemangat dan keinginan berterusan untuk mencapai kecekapan tinggi membina keupayaan syarikat IMAN Alhdara untuk cemerlang di kalangan pesaing dan memenangi kepercayaan pelanggan.