0

KLASIK 1 - Jam Azan Solat

RM 449.00

DEKORASI INDAH

Jam azan dan waktu solat digital kategori Klasik ini sangat istimewa. Didatangkan dalam warna emas atau gold sesuai dijadikan hiasan rumah kediaman anda gaya mewah. Bukan sekadar rupa dan design yang cantik, jam solat ini banyak lagi fungsi dan kelebihan. Senang untuk hidupkan sesuai iman dan tenang di rumah... pasangkan jam ini di dinding dan nikmati zikir dan alunan ayat Al-Quran yang telah diset kan mengikut waktu. 

Fungsinya banyak sangat, berbaloi-baloi. Paling penting 10 minit sebelum masuk waktu solat, kita dah diingatkan oleh jam ni yang waktu solat dah nak dekat. Jadi dapatlah bersiap-siap lebih awal, baru lah dapat solat di awal waktu. Besar ganjaran untuk orang yang bersolat di awal waktu. 

Penghantaran percuma pula tu kalau alamat di Semenanjung Malaysia. Klik aje butang 'Add to Cart' sekarang, tengok-tengok dalam masa 3 hingga 5 hari dah sampai pun jam ni pada anda. Nak hadiahkan ibu dan ayah dengan jam ni pun sesuai sangat! Bahagianya hati. Siapa yang tak gembira bila dapat membahagiakan ibubapa kan. Ingat ye, klik aje butang 'Add to Cart' sekarang sebelum kehabisan stok. Kalau nak tahu, jam ni keluaran terbaru, laku keras. Ramai yang tertunggu-tunggu. Klik terus butang'Add to Cart' sekarang. InshaAllah ada keberkatan dalam usaha yang sedikit ni. Manalah tahu ini salah satu jalan ke syurga.. amin.


PENGHANTARAN

Penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Penghantaran ke Sabah & Sarawak RM30.


INFO

  • Warranty 1 tahun dari Pengeluar.
  • 5 Pilihan Azan
  • 200 Pilihan Pengera
  • 30 Pilihan Zikir
  • Bacaan Al-Quran satu mukasurat 10 minit selepas azan
  • Program SD Card diakses mudah melalui komputer
  • Alat kawalan jauh membantu pilihan audio
  • Waktu solat tepat mengikut kalendar Taqwim JAKIM
  • Tarikh Hijrah dan Masihi
  • Tersedia tempahan khas


SPESIFIKASI

Saiz
 46×46×5CM
Berat
 3kg termasuk kotak
LED
 0.56"
Audio
 Zikir, Azan, Quran dan boleh ditambah
Adaptor
220Vac / 5Vdc 1A
SD Card
 8GB
Bateri sokongan
3VDC ( Lithium CR2032 )





Customer comments

Author/Date Rating Comment